Usein kysyttyjä kysymyksiä asunnon vuokrauksesta:

 

Miten sovin esittelyn kiinnostavaan asuntoon?

Täyttäkää hakemus kyseiseen asuntoon. Voitte myös soittaa tai lähettää sähköpostia koskien esittelyn sopimista. Heti vapaisiin asuntoihin pääsemme nopeastikin. Asuttujen asuntojen esittelyt järjestetään nykyisille asukkaalle sopivina ajankohtina.

Kuinka kauan kestää, että saan tietää vuokralaisvalinnasta esittelyn jälkeen?

Yleensä vastaus tulee nopeasti, keskimäärin n. parissa päivässä, joskus nopeamminkin. Vastauksen saaminen kuitenkin vaihtelee riippuen asunnon omistajasta ja hänen tilanteestaan.

Mitä asioita minun kannattaa asunnon hakijana huomioida?

Asunnon hakijan kannattaa olla täsmällinen, rehellinen ja avoin.

Voinko tulla valituksi, jos luottotiedoissani on maksuhäiriömerkintä?

Ikävä kyllä ette.  Tarkistamme luottotiedot ja niiden tulee olla puhtaat.

Missä vuokrasopimus tehdään?

Pääsääntöisesti vuokrasopimus allekirjoitetaan sähköisesti. Vaihtoehtoisesti sopimuksen voitte allekirjoittaa myös toimistollamme. Voimme myös tarvittaessa lähettää sopimuksen postitse allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi.

Mistä saan asunnon avaimet?

Asunnon avaimet saatte toimistoltamme.  Luovutamme avaimet maksettua vuokravakuutta vastaan. Kuitin/tositteen vakuusmaksusta voitte ottaa mukaanne avaintenhakuun, tai toimittaa sen meille jo etukäteen sähköpostitse.

Keneen otan yhteyttä vuokrasuhteen aikana esille tulevissa kysymyksissä?

Mikäli asianne koskee asuntoa tai esim. vuokrasopimuksenne irtisanomista, tulee teidän ottaa yhteys asunnon omistajaan eli vuokranantajaanne. Taloyhtiön asioita hoitaa  isännöitsijä ja huoltoyhtiö.  Vuokrasopimukseenne tai huoneenvuokralakiin liittyvissä yleisissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä meihin.

Yhteystiedot