Yhdistetään voimamme

Keski-Suomen Vuokraisännät on Jyväskylässä vuonna 1991 perustettu vuokravälitystoimisto, joka tunnetaan hyvänä ja tehokkaana liikekumppanina sekä arvostettuna välittäjänä. Asiakkaina meillä on yksityisiä vuokranantajia, yrityksiä, sijoittajia, isännöintitoimistoja, taloyhtiöitä, säätiöitä, kuolinpesiä/perikuntia sekä erilaisia viranomais toimijoita.

Hyödynnä hyvää markkina-alueen tuntemustamme

Olemme hoitaneet jo vuosikymmenien ajan menestyksellä asiakkaidemme asuntojen vuokraustoimeksiantoja Jyväskylässä ja lähialueilla ja solmineet niiden vuosien aikana kymmeniä tuhansia sopimuksia asiakkaidemme eduksi.

Konseptimme on yksinkertainen ja toimiva, sillä kaikki asiakaskohtaamiset suoritetaan aina henkilökohtaisesti, eli jokainen vuokralaisehdokas tavataan aina henkilökohtaisesti ja hänelle esitellään asunto henkilökohtaisesti ja hänet haastatellaan ja hänen luottotiedot ja muut vuokraamiseen vaikuttavat tiedot tarkistetaan ja todennetaan. Samalla hän saa riittävät tiedot asunnosta ja vuokrasopimuksen ehdoista oman päätöksenteon tueksi.

Kun etsitte hyvää vuokralaista, ottakaa yhteyttä meihin! Me tarjoamme Teidän käyttöönne turvallisen ja tehokkaan välitystoimiston asiantuntevan koneiston. Olemme nopeita ja voimme aloittaa työn heti!

Puh. 020-7870770, 040-5075641 Sähköposti: keskisuomenvuokraisannat@jackline.fi