Tehokas ja turvallinen vuokravälittäjä Jyväskylässä ja lähialueilla

Keski-Suomen Vuokraisännät on Jyväskylässä vuonna 1991 perustettu vuokravälitystoimisto, joka tunnetaan hyvänä ja tehokkaana liikekumppanina sekä arvostettuna välittäjänä. Asiakkaina meillä on yksityisiä vuokranantajia, yrityksiä, sijoittajia, isännöintitoimistoja, taloyhtiöitä, säätiöitä, kuolinpesiä/perikuntia sekä erilaisia viranomaistoimijoita.


Hyödynnä hyvää markkina-alueen tuntemustamme

Olemme vuokravälitysliike, joka on hoitanut jo vuosikymmenien ajan menestyksekkäästi asiakkaidemme asuntojen vuokraustoimeksiantoja Jyväskylässä ja sen lähialueilla ja solminut näiden vuosien aikana kymmeniä tuhansia sopimuksia asiakkaidemme eduksi. Asiantuntijana tunnemme huoneenvuokralain, asunto-osakeyhtiölain ja välityslain, joten voitte huoletta jättää asuntonne vuokraamisen meidän harteillemme.

Konseptimme on yksinkertainen ja toimiva, sillä kaikki asiakaskohtaamiset suoritetaan aina henkilökohtaisesti. Jokainen vuokralaisehdokas tavataan ja hänelle esitellään asunto henkilökohtaisesti. Hänet haastatellaan ja hänen luottotietonsa ja muut vuokraamiseen vaikuttavat tietonsa tarkistetaan. Samalla vuokralaisehdokas saa riittävät tiedot asunnosta ja vuokrasopimuksen ehdoista oman päätöksentekonsa tueksi.

Kun etsitte hyvää vuokralaista, ottakaa yhteyttä meihin! Me tarjoamme Teidän käyttöönne turvallisen ja tehokkaan välitystoimiston asiantuntevan koneiston. Olemme nopeita ja voimme aloittaa työn heti!

Puh. 020-7870770, 040-5075641 Sähköposti: keskisuomenvuokraisannat@jackline.fi