Asuntosijoittaminen mielessä? Asiantuntijatietoa asuntosijoittamisesta

Asuntosijoittaminen on turvalliseksi koettu tapa sijoittaa varoja ja Jyväskylä sekä lähialueet eivät ole tässä poikkeus. Asuntosijoittajat ovat yksityishenkilöitä, monella alalla toimivia yrityksiä, yhteisöjä tai säätiöitä. Yhteistä heille on yleensä halu sijoittaa varoja turvalliseen, arvonsa varmasti säilyttävään sijoituskohteeseen. Tuotto-odotukset muodostuvat vuokra-tulosta ja arvonnousuodotuksista.

Sijoitusasuntoa hankittaessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Mikä tahansa asunto millä tahansa alueella ei ole välttämättä hyvä sijoitusasunto. Asunnon ostajan kannattaa perehtyä tarkasti mm. taloyhtiön tilanteeseen, asuinalueen haluttavuuteen vuokralaisten keskuudessa ja asunnon pohjaratkaisuun.  On parempi tutkia asioita itse (mahdollisen asiantuntijan avulla) ennen kaupantekoa kuin pettyä tilanteeseen kaupanteon jälkeen.

Keski-Suomen Vuokraisännät on asuntosijoittamisen asiantuntija Jyväskylässä. Meillä on paras tieto markkinatilanteesta, käyvästä vuokratasosta ja siitä millaisia asuntoja vuokralaiset mieluiten vuokraavat.

 

Keski-Suomen Vuokraisännät

Puistokatu 5 A 9
40100 Jyväskylä

Puh: 020 – 7870 770
Sähköposti: keskisuomenvuokraisannat@jackline.fi
Avoinna ma-pe 9.00-16.30